عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آیا سها رضانژاد به قتل رسیده است؟

پزشکی قانونی پس از انجام آزمایش «دی‌ان‌ای» روی جسد کشف شده در ارتفاعات کردکوی، جسد را متعلق به سها رضانژاد، دختر طبیعت گرد تهرانی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۸۷۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی عزیززاده، دادستان عمومی و انقلاب کردکوی در تشریح این خبر گفت: با توجه به اینکه جسد کشف شده به‌علت گذشت زمان دچار فساد نعشی شده بود باوجود برخی از متعلقات، امکان شناسایی چهره و معاینه ظاهری بدن وجود نداشت به‌همین خاطر دستور انجام آزمایش «دی‌ان‌ای» صادر شد و از پدر و مادر سها نمونه دریافت و پس از مطابقت با «دی‌ان‌ای» جسد کشف شده پزشکی قانونی اعلام کرد جسد متعلق به سها رضانژاد است. دادستان کردکوی ادامه داد: البته درباره علت مرگ این دختر جوان نیز آزمایش‌هایی انجام و به آزمایشگاه پزشکی قانونی ارسال شده است که اعلام نتایج آن زمان بیشتری می‌برد. به گزارش دادگستری گلستان، عزیززاده با بیان اینکه تحقیقات در این پرونده ادامه دارد، گفت: نیابت قضایی به دادستانی تهران برای تحقیق از اعضای تور که ساکن تهران هستند و تاکنون بازجویی نشده‌اند نیز صادر شده است.
 
 
در همین رابطه حسین زارعی، مدیرکل پزشکی قانونی گلستان نیز گفت: در بررسی اولیه نشانه‌ای از قتل در جسد «سها رضانژاد» پیدا نشد. این جسد پس از انتقال به پزشکی قانونی توسط تیم تخصصی پزشکی قانونی مورد معاینه قرار گرفت و در کمترین زمان ممکن هویت جسد شناسایی شد.
 
 
مدیرکل پزشکی قانونی گلستان تصریح کرد: به‌دلیل فاسد شدن بخش زیادی از جنازه، امکان بررسی دقیق علت مرگ بدون آزمایش وجود نداشت، اما در بررسی‌های اولیه نشانه‌هایی از وقوع قتل پیدا نشد. «سها رضانژاد» دختر طبیعت گردی است که به همراه یک گروه ۳۴ نفره به ارتفاعات جهان نما در شهرستان کردکوی سفر کرده بود و از صبح جمعه ۲۰ تیر به طرز مرموزی ناپدید شد و جسد او پس از ۲۸ روز جست‌وجو در جنگل‌های شموشک در پایین دست این ارتفاعات پیدا شد.
منبع:ایران
ارسال نظر
آخرین اخبار